PayPal

Vill du att vi sätter in din lön till ett PAYPAL- konto så ordnar vi det också.

PayPal - Våra avgifter

Observera att PayPal har en administrativ avgift om 3,4 procent av betalningsbeloppet samt fast avgift på 3,25 SEK. Freeworker behöver därför ta ut en administrativ avgift om 10 procent på fakturabeloppet istället för någon fast avgift, det finns fullständig information i fakturaverktyget hur du går till väga med fakturor som ska betalas med PayPal.

PayPal - Överallt

Du kan handla på tusentals webbplatser över hela världen och föra över pengar till vänner och familj nästan var än de bor. Med PayPal-appen kan du hålla koll på kontot från mobil och platta.

Säkrare - Tryggare

Känn dig trygg när du handlar. PayPal krypterar dina betalningsuppgifter. PayPals köparskydd kan dessutom skydda dina köp om de t.ex. inte kommer fram eller inte stämmer överens med beskrivningen, förutsatt att några få villkor är uppfyllda.

Oftast ingen Avgift

Det kostar inget att skapa ett PayPal-konto eller att köpa något med PayPal, så länge ingen valutaomvandling behövs. Avgifter för internationella transaktioner kan tillkomma. PayPals växelavgifter kan tillkomma vid valutaomvandling. Avgifter för andra betalningar kan tillkomma.

Företaget / Adress

Hyrenveteran Sverige AB
Org.nummer: 559346-9694
Box 1160
181 23 Lidingö

QR-kod

Skanna och skicka till en vän.

freeworker-QR-Kod-100

Skype

46+ (0) 317 995 464

Telefon

46+ (0) 729 717 172

E-post

info@freeworker.se

2022 © All rights reserved

Freeworker

  • Ring Tillbaka
  • SMS
  • Mobil
× Send
EnglishSwedishUkrainian

Vill du att vi ska ringa tillbaka?