Pay Pal

Lesser_Ukraine
Great_Sweden

Vi kan sätta in lönen till ett Pay Pal
konto, med Pay Pal kan du betala på
nätet, överföra och ta emot pengar

Vi kan sätta in lönen till ett Pay Pal
konto, med Pay Pal kan du betala på
nätet, överföra och ta emot pengar

Nu kan du även få din lön insatt till ett PayPal konto.

Observera att PayPal har en administrativ avgift om 3,4 procent av betalningsbeloppet samt fast avgift på 3,25 SEK. Freeworker behöver därför ta ut en administrativ avgift om 10 procent istället för någon fast avgift, det finns fullständig information i fakturaverktyget hur du går till väga med fakturor som ska betalas med PayPal.

Använd PayPal, var du än är

Du kan handla på tusentals webbplatser över hela världen och föra över pengar till vänner och familj nästan var än de bor. Med PayPal-appen kan du hålla koll på kontot från mobil och platta.

Säkrare och tryggare

Känn dig trygg när du handlar. PayPal krypterar dina betalningsuppgifter. PayPals köparskydd kan dessutom skydda dina köp om de t.ex. inte kommer fram eller inte stämmer överens med beskrivningen, förutsatt att några få villkor är uppfyllda.

Oftast ingen avgift

Det kostar inget att skapa ett PayPal-konto eller att köpa något med PayPal, så länge ingen valutaomvandling behövs. Avgifter för internationella transaktioner kan tillkomma. PayPals växelavgifter kan tillkomma vid valutaomvandling. Avgifter för andra betalningar kan tillkomma.

Kom igång med PayPal - Skapa konto nu

SwedishUkrainian

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies. 

Vill du att vi ska ringa tillbaka?

Eller vill du kontakta oss?